Voi elämän kevät...!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Meillä on tässä viime viikolla ollut melkoista rytinää! Alkoivat tekemään tuohon kovin lähelle alikulkusiltaa. Tie uudistuksineen kyllä on oikein tervetullut mutta olisi ehkä kannattanut evakoitua rakentamisen ajaksi. Valtavan kokoisia paaluja juntataan maahan hillittömän kokoisella vekottimella. Pauke on aika kova ja talo tärisee.. Paalutustyö kestää kuulemma pari viikkoa eli ensi viikko vielä täytyy mokomaa sietää.

Koirat olivat homman alettua sitä mieltä, että moinen metakka ja tärinä voi johtua vain ja ainoastaa meidän reviirille "tunkeutujista". Täällä sai sälekäihtimet kyytiä kun kodinturvajoukot Osku ja Eppu kimpoilivat ikkunasta toiseen muristen ja raivokkaasti haukkuen. Mikään muu ei auttanut kuin käydä ulkona esittelemässä laitteita ja selvittämässä, ettei ulkopuolinen ole loukannut meidän hallinnoimia alueita. =o) Ja kun nämä tärkeät seikat oli selvitetty palasi rauha meidän elämään. Niin, lukuun ottamatta sitä pauketta ja tärinää.

Tänä keväänä on taas monta rautaa tulessa. Monella rintamalla tapahtuu ja toivottavasti voin ainakin joidenkin asioiden osalta pian palata asiaan!

"Luoja anna minulle käsivällisyyttä... HETI!"  =o)

Lämmintä kevättä kaikille!