Viikonlopun pikauutiset.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lähdimme Epun kanssa aamulla varhain lauantaina ajelemaan kohti Pieksämäkeä ja koiranäyttelyä. Näyttelystä ei ole paljoa kerrottavaa meidän osalta. Tuloksena oli Epulle H. Ilon aihetta antoi kuitenkin mm. siskolikka Jeni (Funny Moon), joka nappasi viimeisen sertinsä ollen myös ROP! Myös muille "Arttuleille" tuli menestystä. Hieno juttu! Päivä oli oikein mukava. Kiitos siitä kaikille mukana olleille! 

Näyttelystä sitten suunnistimme Johannan luo, jonne jäimme Epun kanssa yökylään. Vietettiin mukava ilta syöden, saunoen ja jutustellen.

Sunnuntaina aamulla oli taas aikainen herätys, nokka kohti Töysää ja seuraavaa koiranäyttelyä. Sieltä sitten Eppu nappasi tuloksen PU1, SERT, VSP! Nyt on Eemelillä sertit kasassa. Se taitaa tarkoittaa sitä, että pk-kokeet kutsuu... 

Ar'tfulfoxit olivat viikonloppuna aktiivisesti edustettuina monessa paikassa ja lajissa. Tarkempia tulostietoja löytyy Johannan http://naboni.vuodatus.net/ ja Sarin http://artfulfox.vuodatus.net/  blogeista.  

Sunnuntai-iltana reissusta kotiin palasimme väsyneinä mutta onnellisina! Reissu kannatti ehdottomasti tehdä siitäkin huolimatta, että Töysässä ollut rutikuiva hiekkakenttä pölysi aivan kamalasti. Hiekkaa sai kaivaa silmistä, korvistä, suusta, nenästä... ja maanantaiaamuna en pystynyt kunnolla edes kävelemään tämän selän takia mutta se onkin jo sitten taas toinen juttu.

Kotona oli mukava vastaanotto. Pennulla oli noussut sillä aikaa toinen korva pystyyn. Voi, miten se oli hellyttävä näky! Väsyneenä tosin korva vielä lurpsahtelee. Lisäksi hän oli oppinut vesileikkien jalon taidon. Tänään penneli meni juomaan ja sehän tapahtui niin, että ensin toinen jalka suureen, täyteen vesikuppiin ja sitten vasta juomaan. Seuraavaksi toiselle suurelle, täydelle vesikupille ja molemmat etujalat kuppiin. Jano ei suinkaan enää ollut mutta kyllä oli hulvattoman hauskaa potkia etujaloilla vettä niin, että sitä lenteli runsaasti ympäriinsä! Ja ihan oikeesti, hänellä on oikeita leluja läjäpäin, joilla voisi leikkiä...

1634228.jpg

Että, tälläinen viikonloppu ihan lyhyesti.