... ja nyt en tiedä mistä aloittaisin!

Aloitetaan pienimmäisestä eli
tapaus Speedy!

Nuori herra on aloittanut näyttelyuransa aika mainiosti.
5.4.09  Rautalampi  JUN ERI1, PU1, VSP, SERT, Lena Danker 
19.4.09 Outokumpu JUN ERI1, PU4, VARASERT, Elena Ruskovaara

16.5.09 Varkaus JUN EH1, Ligita Zake
21.5.09 Lappeenranta JUN ERI1, Igor Selimovic
8.8.09 Helsinki, erikoisnly, JUN EH, Marie-France Varlet  

Nyt ollaan näyttely-hommista tauolla ja odotelleen karvoja takaisin ja miehistymistä.
Se ei tosin tarkoita, että täällä laiskoteltais. Tottiskenttiä ja metsiä kulutetaan ihan ahkerasti! Speedy edistyy hienosti ja on oikein innokas pikku-oppilas. Nouri herra kyllä keksii itse aktiviteettejä, jollen niitä sille järjestä. Ja jotenkin oon erittäin vakuuttunut siitä, että miun keksimät touhut on hyvin
paljon järkevämpiä...  =o)

Speedy kävi myös kesällä terveystutkimuksissa.

Lonkat A/A

Kyynärät 0/0

Silmät terveet

Selkä, olkanivelet ja polvet terveet.


ja seuraavaksi meidän uusi FIN & RUS MVA Eppu!

Epun kanssa käytiin Pieksämäellä jälkikokeessa 9.8, koska Johanna "pakotti"! =o) Ja iso kiitoshan siitä on Johannalle annettava! Sieltä tupsahti JK2:nen ja samalla Epusta tuli Suomen ja Venäjän valio.
Osallistuttiin myös RM-kokeeseen. Sinne meidät painosti Mari ja Maarit. =o) Ja taas täytyy heitä siitä kovasti kiittää. Tottis meni mukavasti, 90 p. Maasto ei sujunut ihan suunnitellusti. Uskallan väittää kaavion nähtyäni, että koira on ajanut jäljen niinkuin kunnon jälkikoiran kuuluu mutta jostain syystä kepit jäi metsään. Alussa meillä oli harmina sienestäjä, josta kyllä selvittiin ja hetken hakemisen jälkeen nousi jälki uudelleen ja matka jatkui. Sää oli sateinen ja tuulinen mutta ihan tutut olosuhteet niin koiralle kuin miullekkin. Meillä on treenattu säällä kuin säällä ilman mitään ongelmia. Tulosta ei siis tällä kertaa tullut mutta hauskaa oli Epulla sekä ohjaajalla ja luottamus koiraan kasvoi entisestään.
Treenit jatkukoon ja ihan innolla odottellaan uusia seikkailuja!

ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä meidän Osku-pappa!

Osku on ollut viime aikoina melkoisen villi! Vanha herra kirmailee ulkona aika lujaa ja toimittaa innokkaasti "pihapoliisin" virkaa. Ollaan alettu epäillä josko papparainen on vähän pimahtanut... tai sit se johtuu naisista... ???
 
Tässä ihan lyhyesti viimeaikaisia uutisia.

Toivottavasti pian on uutta mukavaa kerrottavana!