Paljon on mahtunut kaikenlaista elämään sitten viime päivityksen. On ollut iloja ja suruja, on kohdattu menetyksiä ja hiukan menestystäkin. Koitan päivittää blogin lyhyesti tähän päivään.

Vuonna 2009 kesällä Eppu kävi Pieksämäellä kokeessa saadan sieltä koulutustunnuksen JK2 251p 2-tulos 3-sija. Epusta tuli FIN MVA.

Vuosi 2010 oli monin tavoin elämäni raskaimpia. Menetin tammikuussa isän, maaliskuussa Oskun (Pyrytuulen Hot Lover), oma terveys teki elämän melko haastavaksi ja monet muut vastoinkäymiset kasaantuivat tähän vuoteen. Vuosi kuitenkin pikku hiljaa parani loppua kohden ja sen jälkeen suunta on ollut enimmäkseen ylöspäin.      

Osku.jpg

Pyrytuulen Hot Lover  "Osku"  25.11.1998 - 5.3.2010

Vuonna 2011 teamimme kasvoi ihanalla pikku pojalla. Meille muutti syksyllä Jose (Ar'tfulfox's Known as Buzzberry). Epusta tuli Josen maailman paras kaveri. Eppu sai FIN MVA RKFV BH JK2 titteleiden jatkeeksi RUS MVA tittelin

Jose_2pva.jpg

Jose pienen pienenä. Kun mie näin tämän kuvan ni tiesin ja tunsin vahvasti, että myö kuulutaan yhteen. Ja olin niin oikeassa, myö todella kuulutaan yhteen. 

Boys12.jpg

Eppu ja Jose keväällä 2013

Vuonna 2012 piipahdimme Speedyn kanssa muutamissa näyttelyissä ihan hyvin tuloksin sekä treenasimme pk-kokeita varten. Pieni tulokas Jose tutustui tottelevaisuuden ja jäljestyksen alkeisiin. Huomasin jo varhain, että maastossa hän on aikamoinen epeli. :)

Speedy_treenaa2012.jpg

Speedy maaliskuussa 2012

Jose_treenaa2012.jpg

Jose maaliskuussa 2012

Vuonna 2013 Speedyn kanssa käytiin 4.6. Joensuussa ilta kokeessa ja hyvinhän se meni helvetillisestä helteestä huolimatta. Koville otti koiralle ja astmaatikko-ohjaajalle. Tuloksesta ollaan kuitenkin kovasti mielissämme, JK1 276p 1-tulos 1-sija. Ja vajaan kahden viikon kuluttua edustettiin Lappeenrannan Palveluskoirayhdistystä kaupunkiottelussa Ruokolahdella. Tästäkin tuloksesta ollaan iloisia, JK2 271p 1-tulos 1-sija ja meidän joukkue voitti kultaa! Speedy kävi myös muutamassa näyttelyssä ja Mikkelistä napsahti 6.7. PU1 ROP ja se viimeinen serti. Speedystä tuli FIN MVA. Kesäkuussa kävimme Pietarin kaksipäiväisessä näyttelyssä ja siellä Speedy oli PU1 ROP serti cacib ja PU1 VSP serti cacib. Speedystä tuli myös C.I.B ja RUS MVA sekä RKFV.

Jose kävi terveystutkimuksissa. Silmät oli terveet , selkä terve,lonkat B/C. 

Speedy_FIN_MVA.jpg

Speedy FIN MVA kesä 2013

Vuonna 2014 keväällä Jose läpäisi BH kokeen Imatralla 4.5. Jose osallistui muutamaan näyttelyyn Suomessa ja saaliiksi saatiin pari varasertiä. Jose osallistui myös Venäjällä muutamiin näyttelyihin saaden tarvittavat sertit sekä cacibin ja Josesta tuli RUS MVA.

Vuoteen 2014 mahtui myös suuri suru. Eppu sairastui vakavasti ja parantumattomasti. Me ja lääkärit teimme kaikkemme mutta mikään ei auttanut ja kunto romahti nopeasti, parissa viikossa. Jouduin tekemään raskaan päätöksen 11.8. Miun rakas unikaveri ja Josen maailman paras kaveri oli poissa.

Eppu.jpg

Ar'rfulfox's Fast and Famous  "Eppu" maaliskuussa 2013

Eppu_InMemoriam.jpg

En tätä kuvaa ottaessani keväällä 2014 voinut kuvitella enkä aavistaa, että aikaa on enää hyvin vähän.

2015 keväällä kävimme Josen kanssa pk-kokeessa Imatralla 24.5. Tulokseksi saatiin JK1 280p 1-tulos 1-sija. Ja mie olin niin ylpeä miun pikku ukosta. Näyttelyissä kävimme kesällä kolmen näyttelun verran. Tuloksena 2 x PU2 ja 1xPU4, 1xserti ja 1xvaraserti. Seuraava pk-koitos oli 25.7. Taipalsaarella. Siltä saaliiksi saimme JK2 259p 2-tulos 1-sija. Yksi keppi jäi metsään ja se näkyi tuloksessa. Toisaalta olin vähän harmissani mutta toisaalta Jose teki niin hienoa työtä ja lisäksi Jose oli ainut koira koko kokeessa, joka sai  tuloksen, että en mie voi olla pettynyt. Hyvinhän se meni. Josesta tuli FIN MVA.

Jose_treenaa2015.jpg

Jose työn touhussa.  :)

Haluan vielä lopuksi kiittää teitä kaikkia ihania ystäviä, jotka ootte kulkeneet ja myötä eläneet mukana koko tämän matkan niin hyvinä kuin huonoina hetkinä!

Mie oon onnellinen ja hyvin onnekas siitä, että miulla on ja on ollut teidät, jotka ootte ollu vierellä ja iloinnu miun kanssa vilpittömästi onnistumisista, potkineet eteenpäin ja muistuttaneet miulle kuka mie oikeasti olen kun on tehnyt mieli antaa periksi sekä pysyneet rinnalla myös silloin kun suru on ollut musertava!

Kiitos rakkaat ystävät! <3