Tuurista vielä...

Palataanpa ensin vielä viime viikonloppuun sen verran, että tänään oli iloinen yllätys sähköpostissa. Marjo Kivimäki laittoi kuvia Tuurin näyttelystä. Kiitos Marjo ja menestystä jatkossakin sinulle ja Mustantuiskun Kind Denver Jr:lle! Hienosti taas ROP pentu. Kyllä suku on ihan paras!

1642636.jpg

Kuvassa Mustantuiskun Dotten-Xandrina ROP ja Ar'tfulfox's Fast and Famous VSP, tuomarina Antti Nieminen

 

Ja sitten pikku-ukkelista

Tämä pikkuinen tyyppi on lyhyessä ajassa osoittautunut melkoiseksi pikku riiviöksi. Alamme tosiaankin muistuttaa uhkaavalla tavalla Turhapuron perhettä... Jarkon loputtoman ruokahalun lisäksi meillä alkaa vaatteet olla aika täynnä reikiä! =o) Tomera pieni poika roikkuu hanakasti ja antaumuksella lahkeessa sekä helmassa ja kun häntä koittaa siitä irroittaa niin jo on kiinni hihassa... Eikä lähde irti kovinkaan helposti. Melkoinen pikku Gremlins!

Poika kasvaa kovaa vauhtia. Eilen illalla nousi toinenkin korva pystyyn. Koitin saada kuvia noista pikku korvista mutta eipä onnistunut ei, on sen verran liikkuvaista lajia tämä kamu. Täytyy jatkaa yrittämistä ja toivottavasti saan niitä otoksia sitten tänne sivuillekkin. Unet pikkuisella lyhenee ja hereillä olot pitenee. Ja valveilla ollessaan pentu puuhailee 110 lasissa ihan kaikkensa antaen...

Hana, pennun kasvattaja Tsekeistä kertoikin, että kaikki tässä pentueessa ovat samanlaisia ja hänellä on mm. runsaasti syötyjä housuja... Mainioita vekaroita! =o)

On se vaan hieno juttu, että meillä myös on Osku! Oskun rauhallinen ja tasapainoinen luonne tuo vähän harmoniaa tähän meidän melkoisen värikkääseen joukkoon. Vanha herra toimii loistavana esimerkkinä näille kahdelle nuorelle villikoille!